Денят на влюбените, който се празнува днес, обещава романтично настроение. Астрологът

...
Денят на влюбените, който се празнува днес, обещава романтично настроение. Астрологът
Коментари Харесай

Свети Валентин: как всяка от зодиите ще прекара празника

Денят на влюбените, който се чества през днешния ден, дава обещание сантиментално въодушевление. Астрологът Марина Скади каза какви страсти ще изпитат представителите на другите зодии на този празник.
 
Овен

За Овните този празник ще бъде паметен - в случай че сте необвързани, значи ще намерите метод да прекарате вечерта занимателно и забавно, а в случай че сте във връзка, тогава ви чака сантиментална изненада, която ще приключи с това, че се чувствате пълноценни успокоение и наслаждение от прекарването на времето с колегата.

Телец

На Свети Валентин няма да изпитвате мощно предпочитание да създадете празнична атмосфера. За вас най-хубавият подарък ще бъде отмора, успокоение и гледане на обичания сериал довечера.

Близнаци

На този Свети Валентин ще бъдете спокойни и уверени, а също по този начин ще усещате съблазнителни погледи и ще получавате похвали. Следвайте интуицията си.

Рак

Раците ги чака буен и кондензиран със събития Свети Валентин. Реалността ще оправдае вашите упования. Също по този начин събитията от този ден ще повлияят на бъдещите ви връзки с колегата ви.

Лъв

Ако имате сродна душа, тогава празненството ще мине добре. Но не забравяйте, че вниманието и подаръците във вашия случай би трябвало да бъдат еквивалентни - направете за колегата си това, което бихте желали да направи той за вас. Ако сте необвързани, тогава има опция за сантиментално запознанство.

Дева

За Девата звездите обещават късмет и разширение в бранша на връзките, тъй че очаквайте добър, цялостен с непредвидени изненади и открития ден.

Везни

На Свети Валентин ще изпитате потребност и предпочитание да изразите усеща към индивида, в който сте влюбени. Събитията от този ден евентуално ще подобрят връзките ви с колегата.

Скорпион

Може би няма да имате задоволително свободно време, с цел да прекарате няколко дни отвън града с колегата си, както ви се искаше. Но не се тормозете за това - пробвайте се да хванете всичко и на всички места по малко.

Стрелец

За фамилните Стрелци празникът ще мине леко, ще се убедите в силата на възприятията към колегата. Но самотните представители на знака на този Свети Валентин ги чакат непредвидени приливи на носталгия и блян по предишното. Опитайте се да не се поддавате, тъй като това са единствено машинациите на атмосферата на деня.

Козирог

Този Свети Валентин вашите огромни упования може да не се оправдаят, тъй че се отпуснете, не планирайте нищо и оставете всичко да върви както си върви. Скоро ще почувствате, че това е единствено за положително.

Водолей

Неочаквана и приятна вест, обвързвана с нещо дълго чакано и недостъпно, може да стане главното събитие на този ден.

Риби

На този сантиментален празник ви чака фойерверк от страсти, само че това може да докара до напрежение в връзките. Бъдете деликатни в общуването и внимавайте какво говорите, тъй като емоционалността ви може да работи против вас.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР